COLLABOT

N.E.W.B. on animalistinen idea, joka toteutui kenenkäs muunkaan, kuin viekkaan ja taitavan Teddy Bay Homebrewingin kanssa. Kun New England-hiivan hedelmäisille estereille annetaan valta käymishäkissä ja alistettaviksi saapuvat witbierin appelsiinkuori ja korianterin siemenet, ovat ainekset äärimmäistä juotavuutta huutavaan olueen valmiit. New England Witbier on saanut alkunsa. N.E.W.B. on saanut alkunsa. Laita eläimelliset käpäläsi juoma-asentoon ja elä!

Humalat:  Huell Melon, Citra, Amarillo, Taheke

IBU: 30

0,44 l, alk. 5%

Verivelka. Juhannusrituaali. Uhrijuhla. Maksun aika.

Himo x 

Paloaseman Panimo

Tyyli: farmhouse ale

Adjunkti: veripersikka


Humala: Amarillo

Hiiva: WLP644 Saccharomyces brux-like Trois

Maltaat: Simpsons Golden Promise, Ireks Wheat Malt & Simpsons Malted Oats

IBU: 40

0,44 l, alk. 5,3%

Tankerin ja Paloaseman Panimon yhteinen kannanotto paloturvallisuuteen äärimmäisen juotavuuden, rapsakan humaloinnin, sekä pirskahtelevan happamuuden kautta.  

Humalat: Nelson Sauvin, Vic Secret

IBU: 40

0,44 l, alk. 6,5 %

Paloaseman Panimon ja Moosen yhdessä väsäämän kuivahto humalahullutus. Kyseessä on rutikuivaiksi käytetty 7,7% saison joka on kuivahumaloitu Pink Boots Blend humalasekoitteella! Saisonin funky, reilun hedelmäinen humalointi tanssivat yhdessä ja kuiva lopetus pitää tuntuman raikkaana ja saa juojansa janoamaan toista ryyppyä.

0,33 l, alk.7,7 %

Beastie Boysin legendaarisen Sabotage -musiikkivideon innoittamana ovat Paloaseman Panimon hämyt ja Pekkale Brewingin viekkaat vierteennielijät saaneet aikaan jotain niin kovin kauraista. Tärkeimpänä yksityiskohtana paikallisen Ranta-Korvan luomukaura, joka antaa persoonallisen silauksen Paloaseman Panimon tunnettuun kauraprofiiliin. 

          

"I'm Buddy Rich when I fly off the handle" 

     

Maltaat: Simpsons Extra Pale Ale, Simpsons Malted Oats, Simpsons Golden Naked Oats, Ranta-Korvalan luomukaura

Humalat: Simcoe, Vic Secret & El Dorado 

IBU: 55

0,44 l, alk. 5 %

Olarin Panimo kävi kylässä. Ainahan siitä jotain syntyy. Nyt syntyi Vasikka. 

Vasikka on pieni elukka, poikanen, niin kovin sympaattinen. Vasikka voi myös olla vasikoiva ja verrattain vaikea olento joka ei ymmärrä itsesensuurin jaloa aristokattisuutta vaikka tarve sitä vaatisikin. Ihmisestä, kuin oluestakin, tekee vasikointi katkeran.  Puhumme teille nyt IPAsta, siis siitä IPAsta miten sen muistamme katkeransuloisilta ja läpinäkyviltä vuosiltaan.

Maailma on katkera paikka. 

 

Maltaat: Simpsons Extra Pale Ale

Humalat: Azacca, Chinook & Eureka

alk. 7 %

Olarin Panimon, Paloaseman Panimon ja panimoravintola Il Birrificion kunnianosoitus rahvakkaasti humaloiduille Britannialaisille Pale Ale-oluille.

Humalat: Mystic, Phoenix

 alk. 5,9 %

Teddy Bay Homebrewingin kanssa kimpassa kyhäilty rukiinen Pale Ale, joka lumoaa utuisella sameudellaan ja havuisen kivihedelmäisellä maku-, ja aromiprofiilillaan. Ruismaltaat tukevat mallasrunkoa funkahtavalla mausteisuudellaan, tuoden lisää ulottuvuuksia kokonaisuuteen. 

Katkeroa emme ole tästäkään oluesta unohtaneet.

     

Maltaat: Pilsner, Maris Otter, Nalle Ruis täysjyvähiutale, Rye Malt, Red Crystal Rye, Elovena kaurahiutale

Humalat: Moutere, Simcoe Cryo

IBU: 50

alk. 5,7 %

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.