Tiilenvalajantie 6 & Oilaantie 12

FAQ - usein kysytyt

Onko oluen tekeminen helppoa?

Avaa välilehdessä

On ja ei. Jokainen voi kokeilla kotioloissa. Tarvikkeet saa alan liikkeistä kohtuu edullisesti. Mutta kun homma lähtee lapasesta kaikki muuttuu haasteellisemmaksi. Pienpanimo voi tuottaa lähes puolimiljoonaa litraa olutta vuodessa ja sinun tulee olla kaikkien alojen erikoisosaaja. Jos osaat korjata minkä tahansa pumpun, jäähdyttimen, olet sekä sähkö-, IV- että putkimies, myyt, johdat, budjetoit, ennustat, olet psykologi ja ymmärrät logistiikkaa, markkinointia, graafista suunnittelua, puhut kielillä ja sen lisäksi ymmärrät oluen teon ja orgaanisen kemian ja sinulla on kuusinumeroisia summia pankkitilillä, sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua. Emme kuitenkaan lupaa mitään.

Mikä on paras oluenne?

Avaa välilehdessä

Se, josta sinä pidät.

Mikä on suosituin oluenne?

Avaa välilehdessä

Se, jota ostetaan eniten. Se vaihtelee kuukausittain, vuosittain, joskus jopa päivittäin.

Kannattaisiko kuitenkin perustaa tislaamo?

Avaa välilehdessä

Ei.

Mikä on ibu?

Avaa välilehdessä

IBU- (International Bittering Units) -arvo mittaa oluen katkeruutta, mitä korkeampi IBU-arvo, sitä katkerampaa olut on. Siihen miten katkeralta olut maistuu, vaikuttaa myös maltaat ja suodattamattomuus.

Bulkkilagerien IBU on välillä 15-20, IPA-oluiden 50-100. Hapanoluissa katkeroita ei juuri ole.

Mikä on ebu?

Avaa välilehdessä

Käytännössä sama kuin ibu.

Mikä on Kissauniversumi?

Avaa välilehdessä

Kissauniversumi on tuntemallemme universumille rinnakkainen universumi, jonka hallitsijoina ovat kissat. Kissauniversumi on huomattavasti omaamme äärettömämpi. Siellä pätevät myös aivan toisenlaiset luonnonlait.

Kissauniversumi

Liity bisseklubiin

Hyvä oluen ystävä, liity kanssamme makujen maailmaan. Liittymällä klubiin jaamme sinulle parhaat edut, uutuudet sekä tapahtumat suoraan sähköpostiisi.

Olethan varmasti yli 18-vuotias?

Etsi

Main menu

Ostoskori